Egyedi konyhabútor

Egyedi, méretre készített igényes konyhabútorok készítése a bútorCreator csapatának segítségével ...

... ahogy nincs két teljesen egyforma lakás, két egyforma ember, nálunk sincs két egyforma konyhabútor. Mi meghallgatjuk és figyelembe vesszük az igényeit és annak megfelelően alakítjuk ki a bútor minden részletét. Mindegy, hogy modern vagy klasszikus konyhát szeretne, Mi biztosan meg tudjuk valósítani elképzeléseit.

Érdemes már a felújítás, vagy az új ház/lakás tervezésének korai szakaszában felvenni velünk a kapcsolatot, mert így egy átgondolt terv alapján lehet a gépészeti és elektromos kialakításokat elhelyezni a helységben. Külön kérésre a kiállások pontos helyéről műszaki rajzot készítünk, ami alapján a kivitelező minden kiállást a megfelelő helyre tud kiépíteni.

Nálunk nincsenek véletlenek! A helyszíni felmérés során egy

Pontos, 3 dimenziós, számítógépes tervet készítünk a helyszínről és bele tervezett bútorokról,

feltüntetve rajta minden fontos részletet. A felmérésen megbeszéltek alapján néhány napon belül

egy részletes árajánlatot és látványtervet készítünk,

amelyet e-mail-en küldünk el. Így Ön előre láthatja a konyhabútor költségeit, illetve, hogy hogyan fog kinézni az elkészült konyhabútor és hogy az majd hogyan illeszkedik a környezetébe.

Segítünk Önnek kiválasztani a konyhabútor frontját, ami az Ön igényeinek megfelelően, lehet laminált vagy akril felületű bútorlap, fényes, matt, selyemfényű vákuumfóliás-, vagy festett MDF, illetve felületkezelt furnérozott bútorlap, táblásított-, vagy keretes szerkezetű tömör fa egyaránt.

A konyhabútorokon felül foglalkozunk étkezőasztalok, tálalók készítésével is változatos anyagválasztási lehetőségekkel (laminált, vagy furnérozott bútorlap, tömör fa, alumínium, vagy acél fémszerkezet, üveg).

Az elmúlt években szinte minden konyhabútor elengedhetetlen kiegészítőjévé vált a beépített LED-es világítás. Ezeket a korszerű rendszereket mi is betervezzük és be is építjük konyhabútorainkba, így ezek beszereléséhez nem kell külön szakembert hívnia.

Az általunk használt extra erős fényű LED szalagok alumínium profilba rejtve teljes mértékben kiváltják a korábban használt neon fénycsöveket. Fényük nem vibrál, kellemes meleg fehér színhőmérsékletű és akár szabályozható az erősségük is. Fogyasztása méterenként 22 W, ami megfelelően erős munkavilágítást biztosít a konyhai munkához.

Szerződéses kapcsolatban állunk a BLANCO mosogatók és a CATA páraelszívók magyarországi forgalmazóival, így az általuk forgalmazott termékeket kedvező áron tudjuk beszerezni ügyfeleink számára konyhabútoraik kiegészítéseként.

A 3D-s számítógépes KONYHAbútor tervezés és gyártás területén már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Különös figyelmet fordítunk a konyhabútor kivitelezés során a funkció, a forma és az ár kedvező kombinációjára és megrendelőink tökéletes elégedettségére.

A konyhabútor kivitelezése során csak kiváló alapanyagokkal dolgozunk. Precíz mérnöki tervezéssel és több évtizedes tapasztalattal, szakértő kivitelezéssel dolgozunk, 4-8 hetes szállítási határidővel, 5 év garanciával.

A laminált bútorlapból készülő és a tömör fa bútorok gyártását több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik, saját jól felszerelt budapesti műhelyünkben.

A szállítást és a helyszíni szerelést pontos, megbízható, összeszokott saját csapatunk végzi. Eddigi megrendeléseink között az egyszerű laminált konyhabútoroktól kezdve a minden igényt kielégítő pácolt, keményfa konyhabútorokig sok minden megtalálható.

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyre különlegesebb kéréseket is sikeresen tudjuk teljesíteni.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az általunk elkészített konyhabútorok ára a mérettől és a műszaki tartalomtól függően 500.000 Ft-tól 1.500.000 Ft-ig terjed, persze előfordulnak mindkét irányban kivételek. Nem rendelkezünk előre elkészített blokk konyhákkal, mi minden munkát egyedi tervek alapján gyártunk és építünk be. A konyhabútorok gyártását és beszerelését az anyagválasztás és az aktuális műhely leterheltség függvényében a megrendeléstől számított 4-8 hetes határidővel vállalunk. Ha felújítás, vagy új ház/lakás építése előtt áll, akkor vegye fel velünk időben a kapcsolatot, mert a helyszíni felmérésre, a tervezésre és árajánlat készítésre is érdemes körülbelül 5-10 munkanapot rászámolni a kapcsolatfelvételtől számítva. Keressen minket most! Egyeztessen velünk időpontot a helyszíni felmérésre.

bútorCreator

Konyhabútor galéria

konyha_2_white