Hálószoba, Gardróbok és beépített szekrények

Legyen szó gardróbszekrényről, vagy szobáról, egyedi ágyról, tehát bármilyen hálószoba bútorról,

A BútorCreator a kezdetektől fogva foglalkozik hálószoba bútorok, gardróbok és beépített szekrények tervezésével és kivitelezésével.

Itt is, mint minden más területen, alkalmazzuk a legmodernebb vasalatokat, új anyagokat, LED-es világítástechnikát és mindig nyitottak vagyunk az új innovatív megoldásokra.

A beépített szekrények tervezésekor kiemelten fontos a pontos és körültekintő helyszíni felmérés. Az építőipar - főleg a régebbi épületeke esetében - sajnos nem mindig ismeri a vízszintes, függőleges és derékszög fogalmát. Ezért a beépített szekrények tervezése során úgy alakítjuk ki a csomópontokat, hogy azok esztétikusan illeszkedjenek a helységbe és eltakarják az esetleges építőipari egyenetlenségeket.

Nálunk egy gardróbszekrénynél sincsenek véletlenek! A helyszíni felmérés során egy

pontos, 3 dimenziós, számítógépes tervet készítünk,

feltüntetve rajta minden fontos részletet. A felmérésen megbeszéltek alapján néhány napon belül

egy pontos, részletes árajánlatot és egy precíz látványtervet készítünk a gardrób vagy hálószoba bútorról

amelyet e-mail-en küldünk el. Így Ön előre láthatja a bútor, bútorok költségeit, illetve, hogy hogyan fog kinézni az elkészült hálószobabútor és, hogy az majd hogyan illeszkedik a környezetébe.

A 3D-s számítógépes gardrób és beépített szekrény tervezés és gyártás területén már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Különös figyelmet fordítunk a gardróbok tervezése és kivitelezése során a funkció, a forma és az ár kedvező kombinációjára, illetve megrendelőink tökéletes elégedettségére.

A gardróbokon és beépített szekrényeken túl foglalkozunk ágyak és íróasztalok tervezésével és gyártásával is.

A kivitelezése során, csak kiváló alapanyagokkal, precíz mérnöki tervezéssel (link a bemutatkozásra) és több évtizedes tapasztalattal rendelkező, szakértő kivitelezéssel dolgozunk, 4-8 hetes szállítási határidővel, 5 év garanciával.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az általunk elkészített gardróbok és beépített szekrények ára a mérettől és a műszaki tartalomtól függően 300.000 Ft-tól 1.500.000 Ft-ig terjed, persze előfordulnak mindkét irányban kivételek. Megrendelőink általában komplett szobák berendezésére adnak megbízást. Egy-egy különálló bútor elkészítését nem minden esetben tudjuk elvállalni. Nem rendelkezünk előre elkészített gardrób elemekkel, mi minden munkát egyedi tervek alapján gyártunk és építünk be. A gardróbok gyártását és beszerelését az anyagválasztás és az aktuális műhely leterheltség függvényében a megrendeléstől számított 4-8 hetes határidővel vállalunk.

bútorCreator

Hálószoba és gardrób galéria

haloszoba_2_whitegardrobe_2_white