Nappali bútorok

Ha nappali bútorról van szó, akkor az alábbi mondat, mely weboldalunk minden lapján megtalálható, különösen igaz:

Különös figyelmet fordítunk a funkciók, a forma, és az ár kedvező kombinációjára, és megrendelőink tökéletes elégedettségére.

Megrendelőink egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva, készítjük el azokat a minőségi bútorokat, az Ön nappalijába is, amilyet csak szeretne. A nappali bútor készülhet tömör fából, laminált bútorlapból, vagy bármely más alapanyagból.

Az általunk használt 3D-s számítógépes tervezés, amit már több mint 9 éves tapasztalattal végzünk, a nappali bútorok tervezésénél is nagy segítségünkre van…

Egyedi bútoraink előnye, hogy a helyiség adottságait maximálisan figyelembe vesszük.

Nálunk a nappaliban sincsenek véletlenek! A helyszíni felmérés során egy

pontos, 3 dimenziós, számítógépes tervet készítünk,

feltüntetve rajta minden fontos részletet. A felmérésen megbeszéltek alapján néhány napon belül

egy pontos, részletes árajánlatot és egy precíz látványtervet készítünk a nappalijába szánt bútorról, bútorokról …

amelyet e-mail-en küldünk el. Így Ön előre láthatja a bútor, bútorok költségeit, illetve, hogy hogyan fog kinézni az elkészült nappali bútor és, hogy az majd hogyan illeszkedik a környezetébe.

A nappali bútorok tervezése és gyártása során törekszünk a legkorszerűbb és a legjobb ár/érték arányú anyagok, technológiák és vasalatok alkalmazására.

Tömör fa nappali bútorok gyártását több évtizedes bútora asztalosi tapasztalattal rendelkező szakember gárdánk végzik, mindennel felszerelt faipari műhelyünkben.

A laminált-, furnéros- és akril felületű bútorlapból, vagy tömör fából készített nappali bútorok gyártását több évtizedes bútorasztalosi tapasztalattal rendelkező szakember gárdánk végzik, jól felszerelt budapesti műhelyünkben.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az általunk elkészített nappali bútorok ára 450.000 Ft tól kezdőik. Megrendelőink általában komplett szobák berendezésére adnak megbízást. Egy-egy különálló bútor elkészítését nem minden esetben tudjuk elvállalni. Nem rendelkezünk előre elkészített nappali bútor elemekkel, mi minden munkát egyedi tervek alapján gyártunk és építünk be. A nappalik gyártását és beszerelését az anyagválasztás és az aktuális műhely leterheltség függvényében a megrendeléstől számított 4-8 hetes határidővel vállalunk.

bútorCreator

Nappali bútorok - galéria

nappali_2_white