Üdvözlöm, Vizi György vagyok.

A bútoriparban eltöltött több éves tapasztalatszerzés után, 2007-ben azzal a céllal alapítottam meg a bútorCreator Kft. -t, hogy Megrendelőim egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva, minőségi bútorokat állítsunk elő tömör fából, laminált bútorlapból, vagy bármely más alapanyagból.

Az elmúlt több, mint 9 évben a cég nagy fejlődésen ment keresztül. Egyszemélyes Kft-ből mára 8-10 főt számláló csapattá kovácsolódtunk.

Korábban több alvállalkozóval is dolgoztunk, de mostanra a gyártási folyamatok legnagyobb részét saját kézbe vettük. Ma már a tömör fa frontokat és egyéb fa alkatrészeket is saját budapesti műhelyünkben készítjük. Itt történik a bútorok összeállítása és csomagolása is. A szállítást saját teherautóval végezzük, így tudjuk a szállításokat a leginkább rugalmasan kezelni.

A BútorCreator csak kíváló alapanyagokból, mert csak jó anyagból lehet hibátlan, tartós bútorokat előállítani. A precíz mérnöki tervezésnek és a több évtizedes tapasztalattal rendelkező, szakértő kivitelező csapatnak köszönhetően, a nálunk készült bútorok tökéletesen illeszkednek a helyükre és hibamentesen működnek hosszú éveken keresztül. A megrendelések számának folyamatos növekedése miatt jelenleg 4-8 hetes szállítási határidővel dolgozunk, az elkészült bútorokra 5 ÉV GARANCIÁT vállalunk.

Jómagam – ipari termék-és formatervező mérnökként – a 3D-s számítógépes bútortervezés és az egyedi bútorok gyártása területén már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem. Különös figyelmet fordítok a funkció, a forma és az ár kedvező kombinációjára, és megrendelőim tökéletes elégedettségére.

A laminált bútorlapból készülő és a tömör fa bútorok gyártását több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik, jól felszerelt budapesti műhelyünkben.

A szállítást és a helyszíni szerelést pontos, megbízható, összeszokott csapat végzi. Eddigi megrendeléseink között az egyszerű laminált konyhabútoroktól kezdve a minden igényt kielégítő pácolt, keményfa bútorokig sok minden megtalálható, és büszkék vagyunk rá, hogy az egyre különlegesebb kéréseket is sikeresen tudjuk teljesíteni.

Eddigi működésünk során sok céggel építettünk ki jól működő partnerkapcsolatot, így bútoraink tervezésénél szívesen használunk üveg, fém, vagy akár kárpitozott elemeket, amelyeket partnereink állítanak elő számunkra és magunk építjük be bútorainkba.

A bútorok tervezése és gyártása során törekszünk a legkorszerűbb és a legjobb ár/érték arányú anyagok, technológiák és vasalatok alkalmazására. Foglalkozunk Corian munklapok gyártásával és egyedi grafikával ellátott üveg falburkolatok tervezésével és kivitelezésével is. Új megrendeléseink jelentős részét elégedett ügyfeleink ajánlásainak köszönhetjük.

Tegyen próbára minket Ön is! Hívjon bizalommal, vagy kérjen árajánlatot mail-en!

Vizi György
ügyvezető / tervező
30 974 8070