Üzletberendezés és irodabútorok

Cégünk a minőségi, pontos és precíz munkavégzés mellett, az irodabútor és üzletberendezések területén különös figyelmet fordít a határidők betartására.

A bútorCreator csapata mindig ugyan azt a minőséget fogja nyújtani!

Az üzletberendezések kivitelezése során nagyon fontos a határidők pontos betartása, hiszen a csúszás egy megnyitással bevételkiesést eredményez. Ezért is nagyon fontos időben elkezdeni a tervezést, hogy maradjon elegendő idő a precíz kivitelezésre is. Az üzletberendezéseknél érdemes a tervezésre, előkészítésre mérettől és összetettségtől függően legalább 5-10 munkanapot számolni, a kivitelezésre pedig 4-8 hetet.

A helyszíni felmérés során egy

pontos, 3 dimenziós, számítógépes tervet készítünk a helyszínről és bele tervezett bútorokról,

feltüntetve rajta minden fontos részletet. A felmérésen megbeszéltek alapján néhány napon belül egy részletes árajánlatot és látványtervet készítünk,

egy pontos, és részletes árajánlatot és egy precíz látványtervet készítünk a vállat határidők megjelölésével, az iroda és/vagy üzletberendezésről, a kért bútor, bútorokról …

amelyet e-mail-en küldünk el. Így Ön előre láthatja az üzletberendezés, vagy irodabútor költségeit, illetve, hogy hogyan fog kinézni az elkészült bútor és hogyan illeszkedik majd a környezetébe.

Az elmúlt években szinte minden üzletberendezés elengedhetetlen kiegészítőjévé vált a beépített LED- es világítás. Ezeket a korszerű rendszereket mi is betervezzük és be is építjük üzletberendezéseinkbe, így ezek beszereléséhez nem kell külön szakembert hívnia. Az általunk használt extra erős fényű LED szalagok alumínium profilba rejtve teljes mértékben kiváltják a korábban használt neon fénycsöveket, vagy halogén spotlámpákat. Fényük nem vibrál, kellemes meleg fehér, vagy igény esetén hideg fehér színhőmérsékletű és akár szabályozható az erősségük is. Fogyasztásuk méterenként 22 W, ami megfelelően erős megvilágítást biztosít egy kirakat, vagy vitrin megvilágosításához.

Üzletberendezéseink kivitelezése során gyakran használunk UV ragasztott üveg burákat, amelyet bejáratott üveges partnereink készítenek a számunkra.

Kifejlesztettünk egy tárirányítós központi zár megoldást komplett üzletberendezések akár 20-30 fiókjának/ajtajának egy gombnyomással történő nyitására/zárására. Ezeket a megoldásokat erős szeretettel kérik bevásárló központok folyosóin elhelyezett bútor szigetekhez, ahol fontos szempont a zárhatóság, az esztétikum és a könnyű és kényelmes kezelhetőség.

A bútorok tervezésénél sokszor használunk alumínium, színterezett, vagy rozsdamentes acél szerkezeti elemeket, akár esztergált, vagy hegesztett alkatrészeket, amelyeket partner cégeink készítenek a számunkra.

Ha egyedi üzletberendezésre van szüksége, keressen fel minket időben, hogy legyen elegendő idő a körültekintő tervezésre és a precíz kivitelezésre! Várjuk megtisztelő megkeresését!

bútorCreator

Iroda és üzletberendezés galéria

iroda_2_whiteuzlet_2_white